Fotoalbum

Zondagochtend bijeenkomst 02 December 2018.

De voorzitter heette alle aanwezigen hartelijk welkom. Hierna werden er 2 leden in het zonnetje gezet omdat ze zich voor de vereniging  verdienstelijk hadden gemaakt.  Aldus werden heren Erik de Koning en Leen Maijstre naar voren geroepen. Ook Tanja van der Wateren naar voren geroepen om te bedanken voor haar inzet achter de bar. Onder dank zegging ontvingen ze voor hun bijdrage elk een roomboter amandelletter.

Helaas was Erik niet aanwezig.

Omdat ik toevallig toch nog vooraan stond werd ik ook nog uitbundig gefeliciteerd met mijn 90e verjaardag en met de muziek erbij luid toegezongen. Hiep, Hiep Hoera! 

Vervolgens werd Piet Metaal als muzikale gast voorgesteld en verzocht te starten met zijn muziek programma. Zo hoorden we een aantal smartlappen voorgezongen door Piet en  konden we meezingen en gebaren met resp. “Als de zon schijnt”, “Daar bij die waterval” en “Blonde Arie”.  De stemming zat er spoedig in, met hierna een aantal zeemansliederen zoals “ met gesloten ogen”, “ Dromen”, “Heb je even tijd voor mij”, “Aan het strand, stil en verlaten”.

In die laatste serie nummers zong Fons Klaren, oud bloemist in Spijkenisse, met Piet mee.  Hierna een kwartier pauze. Daarna nog enkele voor mij onbekende nummers en tot slot nog de sentimentele nummers als “Die mooie molen,” Kleine cafe aan de haven”.

Met een zaal vol 50 mensen hebben we toch een gezellige zondagmorgen meegemaakt.

 

Leen Maijstre