Fotoalbum

Busreisje naar Eerbeek 14-07-2018.

 

Nadat iedereen had plaatsgenomen in de speciale touringcar, met invalidelift, van fa. De Jong vertrokken we voor een 2 uur durende rit naar Eerbeek.

Na een hartelijk welkom van Eva hoorden we dat het met Mevr. An  Uitendaal weer wat beter gaat. An was tijdens haar SBN  vakantie gevallen en had haar heup gebroken, met alle gevolgen van dien.

Eva wenste ons, in dit geval 40 deelnemers, een heel gezellige dag met dit prachtige zomerweer. 

Klokslag 11.30 uur arriveerden we bij Partycentrum De Heideroos, waar de koffietafels gereed stonden in een gezellige zaal, opgesteld in 3 lange rijen, met elk 2x 7 zitplaatsen.

Ook in deze zaal werd een zeer gevarieerde lunch aangeboden.

De clou van deze reis was de beleving van een rit met een oude paardentram. Er stonden er 2 klaar Het instappen ging met de nodige hilariteit. De slimste gingen in de schaduw zitten, want de banken aan de zonzijde achter het glas waren gloeiendheet. Wie dus met dunne zomerkleding ging zitten verbrandde bijna zijn of haar achterwerk!          

Na een uurtje hobbelen, met veel plezier over de bosweggetjes, hadden we het wel gezien.

Tot slot van de middag beleefden we een muzikale éen mans cabaret. Deze muzikant bespeelde alle afgebeelde muziekinstrumenten waarmee hij de achtergrondmuziek begeleide. Tussen die stukken door vertelde hij allerlei hilarische moppen.  

Om dat hij steeds wisselde van instrument maakte hij er toch een leuk geheel van en hebben we er echt van genoten.

Met een 2 uur durende terugrit waren precies 18.30 uur in Spijkenisse.

Alles bij elkaar genomen een zeer geslaagd uitje.

 

Op bijgaande foto’s ziet u het gezelschap aan de koffie en in de paardentram, als mede de gebruikte diverse instrumenten. 

 

Leen Maijstre

PS geef U tijdig op voor het volgende uitje naar s’Heerenhoek