Collectief Vraagafhankelijk Vervoer

Met ingang van 1 april 2021 is het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer WMO (voorheen vervoer op maat) in onze gemeente overgegaan in andere handen.
Het wordt niet meer verzorgd door Niemantsverdriet maar door Overgauw.

Iedereen die tot 1 april gebruik maakte van het collectief vervoer heeft een brief ontvangen met daar in de nieuwe te gebruiken pas. Ook is het reserveringsnummer gewijzigd in ..................

Een van de belangrijkste wijzigingen is dat u van maandag t/m donderdag en zondag met CVV kunt reizen van 09:00 tot en met 23:30 uur en op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot en met 00:30 uur.
Naast de genoemde tijden is het mogelijk om van maandag tot en met zondag van 07:00 uur tot en met 00:30 uur gebruik te maken van het CVV als het een rit betreft naar een ziekenhuis, begrafenis, crematie of huwelijk waarbij u gegarandeerd tussen de 45 en 10 minuten voor de afgesproken aankomsttijd op de plek van bestemming moet zijn.

Dit is een slechts een korte greep uit de veranderingen. Lees daarom de door u ontvangen brief en de bijgevoegde folder van de gemeente goed door.

Seniorenbelang Nissewaard verwacht dat er veel klachten gaan komen met betrekking tot deze nieuwe vorm van Collectief Vraagafhankelijk Vervoer binnen onze gemeente.

Daarom kunt u altijd een beroep op ons doen voor steun bij het indienen van uw klacht.

Neem daarvoor contact met ons op via 06 36320926 of stuur een e-mail aan de secretaris met daarin uitvoerig omschreven wat uw klacht is.(secretariaat@seniorenbelangnissewaard.nl)

Het gaat ons allemaal aan dat deze vorm van vervoer goed geregeld is en blijft.
Houdt ons daarom op de hoogte van uw positieve en negatieve ervaringen met de nieuwe regeling en de nieuwe vervoerder.

Alleen dan kunnen we de klachten bundelen en neerleggen bij de gemeente.